Skip to main content

Inventarizues

  • Full Time
  • Maminas
  • 80000 ALL / Month

Themeluar në vitin 2017, ne jemi një agjenci lider rekrutimi në Shqipëri, që lidh profesionistë të aftë me mundësi nga baza e klientëve tanë të ndryshëm, që përfshin biznese vendase dhe ndërkombëtare. Aktualisht kërkojmë një Inventarizues ne fabrike për t’iu bashkuar një prej bashkepunetoreve tane me te mire.

 

Per këtë pozicion, ofrohen:

Pagesa: 80,000 lekë.

Orari: 8:00 deri në 16:30, nga e hëna deri të premte. Dy të shtunat e muajit janë pune, ndërkohë që dy të shtunat e tjera janë pushim, me rotacion.

Vendndodhja: Maminas.

Transporti: I përfshirë nga kompania.

 

Për këtë pozicion, detyrat përfshijnë:

Mbajtja e inventarit për lëndët e para dhe produktin final në magazine

 

Kandidatët e dëshiruar duhet të kenë:

  • Përvojë të mëparshme në detyra të ngjashme.
  • Aftësi organizative dhe përgjegjshmëri në mbajtjen e inventarit.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të fabrikës dhe koordinim me ekipin e prodhimit.
  • Përvojë në inventarizimin e produkteve të ndryshme do të ishte një avantazh.

 

Nëse jeni i/e interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj në emailin rekrutime@partner.al ose na kontaktoni në +355 67 500 7774.

To apply for this job email your details to rekrutime@partner.al