Skip to main content

Inxhinier Ndertimi

Themeluar në vitin 2017, ne jemi një agjenci rekrutimi lider në Shqipëri, që lidh profesionistë të aftë me mundësi nga baza e klientëve tanë të ndryshëm, që përfshin biznese vendase dhe ndërkombëtare. Aktualisht kërkojmë një Inxhinier Ndertimi për t’iu bashkuar një prej bashkepunetoreve tane me te mire, te cilet jane lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh, duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare.

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Të këtë përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
  • Eksperienca e mëparshme ne zbatim kriter i domosdoshëm.
  • Mosha 28- 45 vjec.
  • Leje drejtim automjeti.

Nëse jeni i/e interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj në emailin rekrutime@partner.al ose na kontaktoni në +355 67 500 7774.

To apply for this job email your details to rekrutime@partner.al