Skip to main content

Kamarier

 • Full Time
 • Tirana

Ne kërkojmë një Kamarier të përkushtuar dhe profesional për t’u bashkuar me ekipin tonë të shërbimit. Si Kamarier, ju do të jeni fytyra e restorantit tonë dhe do të luani një rol të rëndësishëm në përvojën e klientit duke ofruar shërbim të shkëlqyer dhe duke siguruar që nevojat e klientëve të plotësohen me kujdes dhe vëmendje.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Mirëpritja e klientëve në restorant dhe udhëzimi i tyre në tavolinat e tyre.
 • Ofrimi i menysë, sqarimi i pyetjeve rreth ushqimeve dhe sugjerimi i vëndeve bazuar në preferencat e klientëve.
 • Marrja e porosive me saktësi dhe përçimi i tyre tek stafi i kuzhinës.
 • Shërbyerja e ushqimeve dhe pijeve me profesionalizëm dhe kujdes.
 • Sigurimi që klientët janë të kënaqur me ushqimin dhe shërbimin.
 • Menaxhimi i transaksioneve të pagesave dhe sigurimi që faturat janë të saktë.
 • Ruajtja e një ambienti të pastër dhe të organizuar të shërbimit.

Kualifikimet e Nevojshme:

 • Përvojë e mëparshme si kamarier është e preferueshme, por jo e domosdoshme.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe një qëndrim miqësor.
 • Aftësi për të punuar në një mjedis të shpejtë dhe të dinamik.
 • Përkushtimi për shërbim të lartë ndaj klientit.
 • Aftësi për të qëndruar në këmbë dhe për të lëvizur me lirshmëri gjatë gjithë turnit.
 • Fleksibilitet për të punuar në orare të ndryshme, duke përfshirë mbrëmjet dhe fundjavat.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.