Skip to main content

Konsulent/e ne Showroom

 • Full Time
 • Tirana

Ne kërkojmë një Konsulent entuziast dhe me përvojë në showroom që do të punojë direkt me klientët për t’u ndihmuar të zgjedhin produktet më të mira që plotësojnë nevojat e tyre. Ky rol kërkon një person me aftësi të shkëlqyera në shitje dhe në komunikimin me klientët, i cili mund të ofrojë një shërbim të personalizuar dhe të jashtëzakonshëm.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Mirëpritja e klientëve në showroom dhe ofrimi i një përvoje miqësore dhe të informuar.
 • Konsultimi me klientët për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre dhe ofrimi i rekomandimeve të personalizuara.
 • Demonstrimi i veçorive dhe përfitimeve të produkteve të ndryshme.
 • Menaxhimi i pyetjeve dhe ankesave të klientëve me një qasje profesionale dhe zgjidhëse.
 • Ruajtja e një njohjeje të thellë dhe të përditësuar të gamës së produkteve dhe tendencave të tregut.
 • Përfundimi i transaksioneve të shitjes dhe sigurimi që të gjitha procedurat e nevojshme ndiqen.
 • Mbajtja e showroom-it të organizuar dhe tërheqës për klientët.

Kualifikimet e Nevojshme:

 • Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm të konsultimit ose shitjeve, preferohet në sektorin e produkteve që ofron kompania.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërtimi i marrëdhënieve me klientët.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efektive si pjesë e një ekipi dhe në mënyrë të pavarur.
 • Fleksibilitet për të punuar orare të ndryshme, duke përfshirë fundjavat dhe orët e vona sipas nevojës së biznesit.
 • Njohuri të mira të kompjuterit dhe aftësi për të përdorur sisteme të ndryshme të menaxhimit të të dhënave të klientëve dhe shitjeve.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.