Skip to main content

Menaxher/e Dyqani

 • Full Time
 • Tirana

Ne kërkojmë një Menaxher/e të Dyqanit energjik dhe me përvojë, i cili do të jetë përgjegjës për të drejtuar operacionet e përditshme të dyqanit në Tirane. Kandidati ideal duhet të ketë një pasion për modën dhe një aftësi të shkëlqyera për të menaxhuar, motivuar dhe zhvilluar një ekip të shitjeve për të arritur objektivat e dyqanit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Menaxhimi i të gjitha aspekteve operacionale të dyqanit, duke përfshirë stafin, inventarin dhe shërbimin ndaj klientit.
 • Rekrutimi, trajnimi dhe zhvillimi i stafit të dyqanit për të siguruar një shërbim të lartë ndaj klientit dhe për të arritur objektivat e shitjes.
 • Përcaktimi i qëllimeve të shitjeve dhe ndjekja e performancës për të siguruar përmbushjen e tyre.
 • Menaxhimi i inventarit dhe organizimi i mallrave në dyqan për të maksimizuar apelin vizual.
 • Monitorimi i trendeve të tregut dhe përshtatja e strategjive të shitjes për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve.
 • Mbajtja e marrëdhënieve me klientët dhe zgjidhja e çështjeve të shërbimit për të rritur besnikërinë e klientit.
 • Përgatitja e raporteve financiare dhe analizat e shitjes për menaxhmentin e lartë.

Kualifikimet e Nevojshme:

 • Diplomë në Menaxhim Biznesi, Marketing ose fushë të ngjashme.
 • Të paktën 3-5 vjet përvojë në një rol menaxherial në industrinë e modës.
 • Njohuri të thella të operacioneve të dyqanit dhe menaxhimit të shitjeve.
 • Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e ekipit dhe në motivimin e stafit.
 • Përvojë e demonstruar në përmirësimin e përvojës së klientit dhe arritjen e objektivave të shitjeve.
 • Aftësi të forta organizative dhe analitike.
 • Fleksibilitet për të punuar orare të zgjatura, duke përfshirë fundjavat dhe orët e vona kur është e nevojshme.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.