Skip to main content

Pirunist

 • Full Time
 • Tirana

Përshkrimi i Pozicionit: Ne kërkojmë një Pirunist të aftë dhe me përvojë për të menaxhuar dhe operuar pajisjet tona të ngritjes. Kandidati i duhur do të jetë përgjegjës për operimin e sigurt dhe efikas të pirunit, duke u siguruar që të gjitha procedurat e sigurisë të ndiqen me rigorozitet.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Operimi i pirunit në përputhje me rregullat e sigurisë.
 • Mirëmbajtja e përditshme dhe kontrolli i pirunit përpara çdo përdorimi.
 • Ndihmë në ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve.
 • Komunikimi efektiv me ekipin për të siguruar operacione të lëmuara dhe të sigurta.
 • Përgjigje ndaj çdo incidenti ose problemi teknik në mënyrë të shpejtë dhe efikase.

Kualifikimet e Kërkuara:

 • Të ketë licencën e vlefshme të pirunit.
 • Përvojë e mëparshme si pirunist.
 • Njohuri të mira të procedurave të sigurisë dhe standardeve të industrisë.
 • Aftësi të forta organizative dhe të komunikimit.

Orari i Punës:

 • E Hënë deri E Shtunë
 • Turni i Parë: 07:00 – 15:30
 • Turni i Dytë: 15:00 – 23:30

Si të Aplikoni: Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni një CV të përditësuar me subjektin “Pirunist” në adresën e emailit rekrutime@partner.al ose kontaktoni në numrin e telefonit 0697035498.

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.