Skip to main content

Shitëse

 • Full Time
 • Tirana

Ne kërkojmë një Shitës/e të motivuar dhe të përkushtuar që do të punojë në dyqanin tonë të modës. Kandidati ideal do të jetë entuziast për modën dhe do të ketë aftësi të shkëlqyera në shitje dhe komunikim për të ndihmuar klientët të gjejnë produktet që përshtaten më së miri me stilin dhe nevojat e tyre.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Mirëpritja e klientëve në dyqan dhe ofrimi i këshillave të sinqerta dhe të informuara rreth produkteve tona.
 • Demonstrimi i njohurive të produkteve dhe trendeve të modës për të ndihmuar klientët të bëjnë zgjedhje të informuara.
 • Menaxhimi i transaksioneve të shitjes dhe sigurimi që të gjitha procedurat e pagesës zbatohen korrekt.
 • Ruajtja e një mjedisi të pastër dhe të organizuar në dyqan.
 • Ndihma në aranzhimin e mallrave dhe në përgatitjen e dyqanit për promovime ose evente të veçanta.
 • Trajtimi i kërkesave dhe ankesave të klientëve me profesionalizëm dhe respekt.
 • Mbajtja e një regjistri të saktë të inventarit dhe raportimi i çdo çështjeje tek menaxheri.

Kualifikimet e Nevojshme:

 • Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm të shitjeve, preferohet në industrinë e modës.
 • Pasion për modën dhe njohuri të tendencave aktuale.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhënie me klientët.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efektive në një mjedis të shpejtë dhe të dinamik.
 • Përvojë në përdorimin e sistemeve të regjistrimit të shitjeve dhe të pagesave.
 • Disponueshmëri për të punuar orë të zgjatura, duke përfshirë fundjavat dhe orët e mbrëmjes.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.