I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hidhini një sy profilit të kompanisë tonë!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

" JU na zgjidhni, NE ju japim zgjidhjen! "

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kush jemi?

Ne jemi një kompani e orientuar drejt klientit dhe aktivitet tona janë të fokusuara në sigurimin e rezultateve më të mira tek klientët tanë.

Qëllimi ynë

Ne jemi të hapur të ndajmë njohuritë dhe eksperiencën që kemi me klientët tanëduke i suportuar ata në rrugëtimin e tyre.

Misioni ynë

Misioni ynë është të promovojmë sukses tek klientët, duke ofruar shërbimrekrutimi cilësor dhe shërbime të tjera HR.

Shërbim konsulence, trajnim në shitje dhe përzgjedhje stafi për bizneset në të gjithë Shqipërinë.

Partner.al është e specializuar në rekrutime, përzgjedhje stafi,
Partner.al Sh.p.k është themeluar në Tiranë, Shtator 2017 nga Znj. Jonela Rama dhe Z. Aldi Qose pas shumë vitesh eksperiencë në shitje, administrim dhe shërbimet e rekrutimit.

Partner.al është kompani e specializuar në procesin e plotë të rekrutimeve, si dhe sherbimin search and selection(kërkim dhe seleksionim të CV-ve).

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.