About Us

Ju na zgjidhni, Ne ju japim zgjidhjen!

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes.Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj.Partner.al i ofron bizneseve mjetet e nevojshme në mënyrë që të shtojnë vlerën duke u fokusuar në rezultate, produktivitet, cilësi, & kënaqësinë e klientit.

Rezultate

Partner.al i ofron bizneseve mjetet e duhura për rezultate më të mira duke u fokusuar në produktivitet, cilësi dhe në pajtimin me pritshmëritë e klientit.

Vizioni

ecim përpara

Ne aspirojmë të jemi kompani lider në Përzgjedhjen e Stafit, Trajnimeve në shitje dhe Konsulences në Shqipëri duke qenë se jemi një kompani e orientuar drejt klientit.

Vlerat dhe kontributet

Ne jemi të përkushtuar në maksimizimin e fitimit për klientët tanë duke përmirësuar performancën e tyre në mënyrë të vazhdueshme.

Fuqia e njerëzve

Fokusi për ne është fuqia e njerëzve si qeliza kryesore e kompanisë.

Misioni ynë

WHAT WE ARE?

We are a client-oriented organization and all our activities are design to ensure the bestresults for our customers.

WHAT WE DO?

We are open to share our knowledge and experience with our clients and transfer high-end know-how.

Our Mission

Our mission is to promote success to our clients by providing first-class Staff Selection,Sales Training and Consultancy services.

VLERAT TONA

Zbuloni më tepër se çfarë na bën ne unik.

{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}